Wenco Eab

VÄLKOMMEN TILL EAB!

Från och med 20 oktober 2013 hälsar vi Wencos kunder och webb-besökare välkomna till oss på EAB i Smålandsstenar.

Wenco AB försattes i konkurs hösten 2013. EAB övertog då verksamheten inklusive immateriella rättigheter såsom domännamn, varumärke och eventuella patent. Vi kommer göra allt för att de kunder som tidigare haft Wenco AB som leverantör ska känna sig nöjda med produkter, kunskap och högsta möjliga service när det gäller lagerinredning för handel, industri och övrig lagerverksamhet.


Om oss
EAB är ett familjeföretag som idag tillhör en av marknadsledarna i Skandinavien vad gäller lagerinredning. Vi levererar till alla typer av industri, lager och handel, men blivit något av specialister på just bygghandel och större lagerterminaler.
All tillverkning sker i Smålandsstenar och har så gjort sedan starten 1957.

Till dig
Det vi kan erbjuda dig är ett komplett och väl beprövat sortiment inom lagerinredning med speciellt utvecklade produkter för hantering av virke och sågade trävaror.
Vår kunskap, service och långa erfarenhet väger tungt i samarbeten med våra kunder och är något som vi hoppas du vill ta del av.

Hör gärna av dig till oss!
Välkommen att höra av dig till oss, för beställning av produkter eller för en diskussion kring vad som kan vara lämpligt för just din verksamhet.
Du når oss på telefon 0371-340 00.

Hälsningar från oss på EAB i Smålandsstenar